Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия разбрах

„Amaya Residence“ , Кръстова вада

  • ул. „Борис Руменов“ 3, 1407 Промишлена зона Хладилника, София, България
  • Комплекс

Описание за комплекса

„Amaya Residence“ е нов модерен жилищен комплекс от затворен тип, находящ се в кв. Кръстова вада, в близост до две метростанции, училище, парк и голям търговски център. Локацията е избрана заради добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с центъра на София и Околовръстен път, и не на последно място, тишината и чистия въздух, осигурен от близостта на парка.

„Amaya Residence“ е разположен върху площ от почти 10 000 кв.м., което позволява да се обособи собствена паркова зона от 5 000 кв.м. и отделно от нея, шест жилищни сгради с 201 апартамента, и 13 мезонета, както и складове към всеки един имот. Паркоместа и гаражи са предвидени на партерен етаж и сутерен.

Всички жилища са светли, просторни и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане и същевременно безкомпромисни към лукса и високия стил на живот, който е основно заложен в комплекса.

Екстри


Street View
Направи запитване