Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия разбрах

VERDE BOYANA

  • ул. „Димитър Съсълов“, 1616 м. Гърдова глава, София, България
  • Сграда

Описание на сградата

VERDE БОЯНА Е НОВОСТРОЯЩА СЕ МОДЕРНА БУТИКОВА СГРАДА С УНИКАЛЕН ДИЗАЙН, ЧИЙТО АРХИТЕКТ Е ПЛАМЕН БРАТКОВ! Сградата се намира в един от най-предпочитаните и елитни райони на София – кв. Бояна. Сградата е изградена от естествени материали и високотехнологични устройства на най-доказаните световни производители и е с РЗП 1399,68кв.м. В сградата са планирани 8 апартамента, по два на етаж, като е възможно обединение на апартаменти с минимални поправки на проекта.

Сградата има един вход и 5 етажа- три жилищни, партерен и подземен, осигуряващ паркирането в сградата. За всеки апартамент има предвидено складово помещение в подземния етаж.

Апартаментите са просторни и светли, високи тавани- над 2,80 м, всички с изчистена, практична планировка и максимално усвоени пространства. Общото за жилищните имоти са невероятните гледки към София и Витоша планина, които се разкриват през външните стъклени стени на всички стаи.

Вентилируемата фасада с облицовка от естествено дърво-...

Екстри

Street View
Направи запитване